018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niški „naprednjaci“ uz Vučića

Gradski i svi opštinski odbori Srpske napredne stranke u Nišu dali su punu podršku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije zbog prihvatanja sporazuma sa Kosovom. U ovom trenutku nije postojalo bolje rešenje po Srbiju, a svaka važna odluka, teška ili laka, mora se donese, istakao je predsednik Gradskog odbora ove partije u Nišu i prvi čovek Grada, prof. dr Zoran Perišić.

Prihvatanje sporazuma u Briselu obezbedilo je Srbiji i očuvanje institucija na Kosovu i Metohiji, ali i druge mogućnosti. Odluku srpske Vlade i prvog potpredsednika Aleksandra Vučića, podržali su i niški „naprednjaci“, uz ocenu da je Srbija time dobila maksimum.

Jedna od najtežih odluka je doneta, ali se borba protiv korupcije, radi boljeg života svih građana, nastavlja, kao i put ka Evropskoj uniji, dodao je Perišić

Vlada Srbije prihvatila je u ponedeljak Prvi sporazum o principima koji regulišu normalizaciju odnosa s Prištinom, postignut u dijalogu o Kosovu i Metohiji u Briselu, a prema istraživanjima, sa ovom se odlukom slaže 70 odsto građana. Glavni odbor dao je ovlašćenje da, ako se proceni da je potrebno organizovati izjašnjavanje građana, Predsedništvo SNS-a može doneti odluku o referendumu.

Povezane vesti

  • Juznjak

    Pa naravno…
    Sta ste mislili da ce biti protiv , pa odmah bi isli na nove lokalne izbore…