018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niški DS zadovoljan podrškom (VIDEO)

Poslanička lista „Za demokratsku Srbiju“ Demokratske stranke, u Nišu je za oko 4 sata prikupila više od 700 potpisa podrške. Potpisi su prikupljani na dva punkta, u Kopitarevoj, i u Panteleju. U Gradskom odboru jako su zadovoljni podrškom simpatizera.

Povezane vesti

 • Limun

  Ocu i ja da kazem da sam bio na potpisivanj i dosao sam tamo sa clanovima Nove stranke organizovano sa nekih 200-250 ljudi, Iskreno zbog njih sam i podrzao tu koaliciju. Nesvidja i se ovde sto se kaze clanovi DS i simpatizeri Nove stranke. Mislim da su tamo bili i CLANOVI i simpatizeri Nove stranke i ako cemo iskreno, od 90-tih glasama za demokratsku opciju uvek dajem podrsku demokratskoj listi ove godine je u prostorijama DS-a bilo vise tih „simpatizera“ te Nove stranke nego i simpatizera i clanova DS-a. ovo sam hteo da kazem zbog istine jer mi je zasmetalo to sto se u intervijuu prica samo o DS a ne o koaliciji.

 • Nišlija

  I ja sam sa još 200 članova NOVE dao potpis za podršku ovoj koaliciji !

 • Slavko

  takođe…
  Došao sam organizovano sa simpatizerima Nove stranke, jer su se potpisi za koaliciju sakupljali u prostorijama DS.
  Svaka čast DS-u, želim im sve najbolje, ali sam zbog istine morao ovo da napišem.

  • Miomir Randjelović

   Rečeno je u celom intervjuu da su potpise sakupljali i simpatizeri Nove stranke ali to nije objavljeno.

 • Gradjanka Niš

  Ja sam danas bila do DS -a da potpisom podržim KOALICIJU. I da budem iskrena potpisala sam zbog NOVE stranke, i oni su danas sakupljali potpise u prostorijama DS-a!