018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niški aerodrom pregovarao sa „Air Serbia“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Niški aerodrom “Konstantin Veliki” pregovarao je sa kompanijom „Air Serbia“, ali samo o zemaljskim uslugama, i alternativnim sletanjima, kažu u rukovodstvu ovog transportnog preduzeća. Ističu da su takav ugovor ranije imali i sa JAT-om, i da trenutno nije bilo reči o uvođenju novih linija, ali da se sa nestrpljanjem očekuje da avioni kompanije „Wizz air“ polete sa niške piste, kao i da će se već iduće godine osetiti boljitak u poslovanju gradskog aerodroma.
Iako je u poslednjih nekoliko dana bilo reči o tome da postoji mogućnost da letilice kompanije „Air Serbia“ rulaju pistom niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ i uvedu komercijalne letove iz našeg grada, ta opcija ipak ostaje pod znakom pitanja, i to za neka buduća vremena, kažu u niškom aerodromu.
Međutim, ono što je izvesno jeste da će već za koji mesec, Nišlije, a i svi oni kojima je jug Srbije bliži, moći da se prevoze avionima mađarske kompanije „Wizz air“.
Podsetimo, ugovor sa ovom kompanijom zaključen je krajem prošle godine, i kako su najavili u ovom preduzeću, pretpostavlja se da je saradnja sa njima, samo početak modernog osposobljavanja i unapređenja rada niškog avio-transporta.

Povezane vesti