018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niška policija proverava rad kladionica

U sinhronizovanoj akciji koju je sinoć izvela niška policija u cilju otkrivanja i suzbijanja nelegalnog organizovanja igara na sreću na području  Niša i okoline, izvršena je kontrola u 10 objekata i tom prilikom oduzeto je dvadeset aparata za klađenje, jedan aparat za internet klađenje, četiri računara sa pratećom opremom, veća suma deviznog i domaćeg novca, kao i određena količina tehničke opreme.
Kontrolisani su „Arena teksas hold M“ u ulici Majakovskog, „Favorit CGI“ u ulici Cara Dušana, „Spin“ u ulici Branka Miljkovića, „Dan plus internacional“ u ulici Knjaževačkoj, „Brazil“ u ulicama Svetozara Markovića  i Sinđelićev trg i „Lavovi Niš“ u ulicama Vojvode Vuka, Vojvode Tankosića i naseljima Nikola Tesla i Brzi Brod.

Tom prilikom utvrđeno je da četiri kladionice „Lavovi Niš“ rade bez dozvole za poslovanje, a  do Policijske uprave u Nišu ukupno je dovedeno 13 osoba.

U toku je dalji rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za poslovanje objekata za organizovanje igara na sreću i preduzimanju odgovarajućih zakonskih mera.
Niška policija i u narednom periodu intenzivno će kontrolisati sve objekte za organizovanje igara na sreću.

Povezane vesti