018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niška policija otkrila laboratoriju za proizvodnju narkotika

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Niška policija je u još jednoj uspešnoj akciji na suzbijanju narkomanije, intenzivnim operativnim radom na terenu došla do informacije i otkrila laboratoriju za proizvodnju narkotika u veštačkim uslovima. Tom prilikom policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su uzgajali marihuanu i zaplenila drogu ukupne težine 2.164,90 grama.

Juče oko 14 časova, u vikend naselju Donje Vlase u ulici Vaska Pope u vikendici Ivice P. (1977) i njegovog oca Slobodana P. (1948), policija je pronašla ilegalnu laboratoriju kompletno opremljenu hemikalijama, sistemom za navodnjavanje, ventilacijom, grejanjem, rasvetom i zasadom od dvadeset devet biljaka marihuane ukupne težine 2.150 grama, kao i biljke u sasušenom stanju oko 32 grama. U kući osumnjičenog Ivice P. u Niškoj Banji na Trgu Republike policija je pronašla oko 14,9 grama marihuane pripremljene za dalju prodaju.

Uhapšeni su Ivica P. i Slobodan P. iz Niša, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičenima je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati.

 

Povezane vesti