018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niška banja nagradila najuspešnije učenike, studente i sportiste (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Gradska opština Niška banja tradicionalno pred novogodišnje praznike, nagrađuje najuspešnije učenike, studente i sportiste za izuzetne rezultate postignute u ovoj godini.

Sa ukupno 580.000 dinara nagrađeno je šezdeset petoro najtalentovanije dece koja su, pored uspeha u skoli, postizali vrhunske rezultate na domaćim I međunarodnim sportskim, kao i takmičenjima znanja.

Najuspešniji osnovnci, srednjoškolci i studenti koji žive ne teritoriji GO Niška banja okupili su se zajedno sa svojim nastavnicima, trenerima i pedagozima, na svečanosti povodom dodele tradicinalnih priznanja, plaketa i novčanih nagrada.

Odlični đaci, učenici generacija, kao i dobitnici nagrada na sportskim i takmičenjima znanja, dobitnici su novčanih nagrada u rasponu od 5.000 do 20.000 dinara. Oni su na najbolji način predstavljali svoje škole i fakultete, ali i svoju opštinu Nišku banju, kaže Saša Jovanović, predsednik Skupštine GO Niška banja.

Specijalni žiri za dodelu novčanih nagrada najuspešnijim đacima i studentima N. banje, rukovodili su se pre svega kriterijumom uspeha u školi, odlukama i preporukama nastavničkih veća škola i fakulteta, tako da su nagrade otišle u prave ruke.

Povezane vesti