018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

NIS ponovo snizio cene goriva na benzinskim stanicama

BEOGRAD – Naftna industrija Srbije (NIS) je sedmi put od početka decembra snizila cene goriva na svojim benzinskim stanicama, saopštila je danas ta kompanija.
Benzini su, kako je navedeno, sada jeftiniji za dva dinara, a dizel goriva i auto gas za 1,5 dinara. Snižena je i cena TNG u bocama za 3,5 dinara po kilogramu.
„Od 1. novembra, maloprodajne cene goriva na NIS-ovim benzinskim stanicama su značajno snižene. Tako je cena motornog benzina (E BMB 95, E BMB 98) niža za čak 16 dinara po litru, a dizel goriva (Evro dizel, Gasoil 0.1, Ultra D, Lož ulje Evro EL) i auto gasa za 10 dinara po litru. U istom periodu, maloprodajna cena boca za domaćinstvo je snižena za 15,5 dinara po kilogramu“, piše u saopštenju NIS-a.
Tanjug 16.12.2014 11:55
Foto Tanjug video

  • Nikola

    Sramota je da stavljate na internetu snizenje dizel goriva za 10 dinara,kada je cena barela na svetskom trzistu 56 dolara Izracunajte koja je razlika kada je barel bio preko 100 dolara po barelu.Cena dizela u CH je snizena cak za 35 dinara po litru i nema hvaljenja jer i to je malo u odnosu na cenu sirove nafte na svetskom trzistu.pozdrav