018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

NIS nastavlja svoje donatorske aktivnosti (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Zavod za vaspitanje omladine u Nišu, od danas je bogatiji za računarsku učionicu, koja će kako kažu nadležni u ovoj ustanovi, verovatno biti glavna prostorija za okupljanje štićeniika. Računarsku opremu i priručna sredstva donirala je kompanija NIS, a predstvanici ove kompanije najavili su, da će u saradnji sa gradom nastaviti sa organizovanjem ovakvih akcija.
15 kompjutera i računarska oprema koja je pristigla u niški zavod za vaspitanje omladine, izazvala je puno pozitivnih reakcija i sreću među mladim ljudima koji borave u ovoj ustanovi, kažu u rukovodstvu. Navode da će im biti od velikog značaja i da će pored zabave ova deca moći tu nešto i da nauče.
I predstavnici kompanije NIS ističu da su srećni što mogu, a žele da pomognu svoj deci u Srbiji. Ističu da im je saradnja sa ustanovama u našem gradu veoma značajna. Kompanija NIS donirala je računarske učionice sa opremom u dvadesetak gradova u Srbiji, a ovo je drugi put da njihovi pokloni stižu u Niš, pre Zavoda donaciju je dobila i gimnazija Svetozar Marković.

Povezane vesti