018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Niš još bez konačnog programa izgradnje za 2014. (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Gostujući u jutarnjem program Niške televizije, izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović rekao je da je program izgradnje grada za sledeću godinu i dalje pun nepoznanica, jer se, kako kaže, prvi put ne zna koliko će republika pomoći gradu subvencijama.

Svaki predlog za izgradnju je dobrodošao, rekao je Jovanović i pozvao sve koji imaju inicijative, opštine, Javna preduzeća, ustanove, NVO i pojedince da daju predloge direkciji i nadležnoj upravi. Jovanović je rekao i da je zbog novca program izgradnje grada za sledeću godinu i dalje pun nepoznanica.

Jovanović dodaje da se kada je reč o izgradnji, Niš do sada uvek oslanjao na subvencije iz republičkog budžeta i da se na taj način kroz dobijanje subvencija republičkih institucija i ministratsva mora i može jedino i dalje da se radi. Osim izgradnje isto važi i za opremanje industrijskih zona, kaže Jovanović.

I kada je reč o sportskoj infrstrukturi, poput rekonstrukcije zapadne tribune stadiona „Čair“ neophodna je pomoć republike, zaključuje Jovanović.

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti