018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nezaposlene Nišlije šansu tražile na Sajmu zapošljavanja (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Niš održan je danas na Niškom sajmištu. Prema rečima organizatora ovaj sajam obeležila je raznovrsna ponuda poslova, a učestvovao je veliki broj uspešnih kompanija iz Niša i okoline.

Na posao trenutno čeka više od 50.000 ljudi iz Niša i okoline. Šansu da to promene mnogi su potražili na prolećnom sajmu zapošljavanja. Iako neki od njih već imaju iskustva u određenim oblastima, svejedno im je hoće li raditi u struci ili ne, jer je, kako kažu, samo važno da rade.

Organizatori sajma kažu da je ovo odlična prilika da građani bolje upoznaju kompanije, kojih je ovde bilo 20.

Oni koji traže posao mogli su da konkurišu za oko 200 radnih mesta. Kako kažu u Nacionalnoj službi za zapošljavanja u Nišu, sajam je obeležila raznovrsna ponuda poslova, a traženi profili su diplomirani mašinski inženjer, diplomirani inženjer elektrotehnike, tekstilni radnici, medicinske sestre, diplomirani ekonomisti, prodavci.

Inače ovo je 40 manifestacija koja se održava na Niškom sajmištu, a 29. aprila od 10 h do 15h održaće se sajam profesionalne orijentacije.

Povezane vesti