018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nezadovoljni cenom grejanja u utorak predaju zahteve Toplani (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Članovi udruženja predsednika skupština stanara pozvali su još jednom građane koji žele da se isključe sa sistema daljinskog grejanja da dođu sutra ispred Toplane i predaju zahteve na miran i dostojanstven način. Iz ovog udruženja koje je i zvanično registrovano kažu da ova akcija nema veze sa politikom već da je reč o nezadovoljstvu građana.
Kada smo marta meseca prisustvovali zajedničkom sastanku predsednika skupština stanara rečeno je da se od inicijative za smanjenje cene grejanja neće odustati. Da su građani ozbiljni u svojoj nameri pokazali su sastanci sa predstavnicima grada kao i zajednička okupljanja stanara.
Iako ni preko 400 potpisa predsednika skupština stanara, ni razgovori sa čelnicima grada nisu imali veći efekat, od promena se nije odustalo pa je sada i zvanično oformljeno novo udruženje koje će se baviti pitanjima koja se tiču komunalnih usluga. Ipak, mozda i najveća novina, je odluka da se oni koji su nezadovoljni cenom grejanja okupe i zajedno predaju zahteve za isključenje sa sistema daljinskog grejanja.
Inicijatori ove akcije zamolili su sve koji u utorak u 11 dođu ispred Toplane, to učine dostojanstveno. Iz udruženja podsećaju da formulare za isključenje sa mreže vlasnici stanova mogu da dobiju od svojih predsednika skupština stanara, a mogu i sami da ih preuzmu sa nekih sajtova.