018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nepropisno parkiranje najčešći razlog intervencije (VIDEO)

Parkiranje na trotoaru je, prema rečima zamenika načelnika Komunalne policije, Milana Đorđevića, najčešći razlog za njihovu intervenciju. I dalje smo, radi parking mesta, spremni da onemogućimo prolaz pešacima, majkama sa decom i osobama sa invaliditetom.
Komunalna policija u Nišu ovih dana najčešće interveniše kroz asistencije inspekcijskim službama, a ništa manje nema posla ni po pitanju regulisanja naših starih loših navika.
U ovakvim slučajevima se nalozi za prekršaje izdaju na licu mesta. Svako nepropisno parkirano vozilo dovodi u pitanje bezbednost pešaka koji mora da se, umesto trotoarom, kreće ulicom, čime rizikuje sopstvenu bezbednost.

  • martin

    A vi ste mnogo bolji pola parking mesta u nisu obelezena preko veceg dela trotoara tako da iste te zene sa kolicima ne mogu da prodju od regilarno parkiranih automobila jer ste lopov…preduzece koje jedino ulozilo novac za farbu i idete redom farbate parking mesta kako vam padne na pamet…bez ikakvog reda i logike,a debele pare uzimate od gradjana i kazni bez i jednog ulozenog dinara sem za vase plate po jedan znak i malo farbe…