018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Neplaćeni računi i krađa struje biće oštro sankcionisani (VIDEO)

Plaćanje utroška električne energije obaveza je koja važi za sve građane Srbije i tu nema izuzetaka, ističu u niškom privrednom društvu ‚“Jugoistok“. Podsećaju da je zakon isti i da važi za sve, kao i da će svi oni koji budu uhvaćeni u krađi struje biti oštro sankcionisani. Dodaju da isto važi i za one koji pokušaju da spreče radnike elektrodistribucije da rade svoj posao, kao i da će se oni maksimalno truditi da ih zaštite svim sredstvima.

Velika akcija sprečavanja krađe struje i neovlašćenog priključenja na mrežu već daje dobre rezultate, kažu u niškoj elektrodistribuciji. Ističu da građani moraju da shvate da je zakonska obaveza da ono što potroše i plate, i da su nalozi koje ovo preduzeće dobija od „EPS Snabdevanja“ iz Beograda vrlo jasni, te da moraju da ih poštuju.

Generalni direktor niške elektrodistribucije, Darko Bulatović, podsetio je i na slučaj napada na radnike na jugu Srbije. Kako navodi, razlog tome su i međusobni sukobi tih lica od ranije. On dodaje da je problem rešen i da se u ovom delu zemlje radi kao i u svim ostalim.

Prema poslednjim izveštajima, niški „Jugoistok“ je u julu mesecu poslovao najbolje u zemlji, sa stopom naplate od 99%. I na godišnjem nivou poslovanje je znatno napredovalo, tako da se u ovom preduzeću nadaju da će održati svoje mesto na listi uspešnosti.

Povezane vesti

 • Miroljub Todorovic

  Moja greška, radi se o Jugoistoku Niš.

 • Miroljub Todorovic

  Nije to sitna krađa to je oko 5.000 dinara za dva meseca.
  Dug zastareva za najmanje godinu dana.

 • Miroljub Todorovic

  Било би лепо да пишете нешто и о крађи Електроистока од потрошача.
  Ја сам покраден за месец април и мај 2014. од стране Југоистока Ниш.

  • Niska Televizja

   Aporove
   11.08.2014. 19.01, „Disqus“ је написао/ла: