018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nedelja humanih za jesen bez gladnih (VIDEO)

Humanost i zabava na jednom mestu – Grupa za pomoć ugroženim Nišlija organizuje Nedelju humanih za jesen bez gladnih, akciju koju su podržali niški umetnici, pevači, plesači, horovi, a neka od imena su Nebojša Ozimić, Oliver Katić, USB, Fabrika umetnika, ženski hor SKC-a. Mesto dešavanja je dvorište Banovine, večeras, sutra i prekosutra, a nastupi počinju u 19 sati. Ulaznica je, kao I do sada, neka od dugotrajnih namirnica ili kućna hemija.

Zašto ne biste iskoristili još malo ovog lepog vremena i bar jednom dugotrajnom namirnicom  obezbedili sebi dobar provod? Za to će se pobrinutu Grupa za pomoć ugroženim Nišlijama, koja organizuje Nedelju humanih za jesen bez gladnih. 16. septembra u dvorištu Banovine, od 19 sati nastupaju pesnici Nebojša Ozimić i Biljana Stanojević, grupa UMS, Sanny Day, kao i Stefan Šalarević. 17. uveče na bini će biti Oliver Katić, Fabrika umetnika, plesni klubovi Step i Sving, a sredu, 18. septembra grupa New flame, USB, Fenix i ženski hor SKC-a.

Ovu nesebičnu akciju podržali su Univerzitet Metropoliten, DHL, opština Medijana, pokrovitelj je Studentski kulturni centar.

Grupa za pomoć ugroženim Nišlijama je, inače, grupa na Fejsbuku, a njeni članovi do sada su u više navrata pomagali najsiromašnijima. Mogu im se javiti svi kojima je pomoć neophodna, a kako kažu, ne barataju novcem, već isključivo namirnicama. Oni trenutno brinu o 83 porodice.