018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Napadački protiv Javora

Komentari: isključeni

Poraz od Vojvodine je prošlost, na redu je Javor. Fudbaleri Radničkog u subotu će pred svojim navijačima pokušati da osvoje sva tri boda i ponovo se uključe u borbu za četvrto mesto. To neće biti lako, iako su Ivanjičani pri dnu superligaške tabele. Trener Milan Milanović čak smatra da će gosti imati dodatne motive na Čairu upravo u činjenici da se bore za opstanak u eliti. Istovremeno kormilar Nišlija najavljuje ofanzivniji pristup igri.

Naravno, svaki trener voli da sačuva sopstvenu mrežu, ali mi ćemo protiv Javora pojačati napad, na uštrb sredine terena. Verujem u našu pobedu- rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

Branko Pauljević je dodao da je atmosfera medju igračima odlična i da su svi spremni da pruže svoj maksimum . Posle dužeg vremena nema povredjenih i kažnjenih, pa će Radnički u subotu od 18 časova istrčati u najjaćem sastavu. Ulaznice će biti prodavane u petak i subotu od 10 do 18 časova na blagajnama Hale „Čair“. Mesto na južnoj tribini košta 150, a na „istoku“ i „zapadu“ 300 dinara.

Povezane vesti