018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Napad na promoter nove knjige Vojislava Šešelja (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Aktivisti Srpske radikalne stranke juče su fizički napadnuti u centru grada dok su delili flajere o promociji knjige Vojislava Šešelja. Tom prilikom napadnuta je i žena koja je svojim potpisom davala podršku ovoj stranci. Iz SRS-a kažu da je istraga u toku, ali i sumnjaju da se radi o organizovom napadu koji može biti povezan sa nekom drugom političkom strankom.
Aktivisti Srpske radikalne stranke su oko podneva u samom centru grada pozivali prolaznike, deleći im letke, da dođu na promociju knjige Vojislava Šešelja pod nazivom “Srpski narod mora da oslobodi Kosovo i Metohiju”. Tom prilikom na njih je nasrnulo nekoliko osoba.
Zahvaljujući brzoj reakciji policije, koju su kaže Krstić, pozvali građani, sprečeno je da neko od prisutnih bude ozbiljnije povređen. Za sada se, kaže, ne zna motiv napada, ali se nada da će se policijskom istragom, koja je u toku, to otkriti. Ipak, u ovoj stranci smatraju da je napad na njih bio neočekivan.
Krstić kaže da su činom nasilja oni koji su napali aktiviste samo izazvali gnev građana i dodaje da će SRS zaštititi svoje članove čak i kada ne bude bilo organa reda u njihovoj okolini.