018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Najbolji na konkursu zasnovali radni odnos u KC-u (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Devet lekara koji su pokazali najbolje znanje na testiranju 18. septembra, danas su zasnovali radni odnos u niškom Kliničkom centru. Rukovodstvo KC-a predstavilo im je specijalizacije koje su potrebne bolnici i ostavilo im rok do petka, 27. septembra, da se izjasne. A, njihov prvi radni dan biće ponedeljak, 30. septembar.

Marko Stanojević, Dane Krtinić, Aleksandar Stojanov, Petar Stanković, Marija Mihajlović, Aleksandar Skakić, Nemanja Stepanović, Aneta Jovanović i Predrag Milošević – lekari su koji su nakon prvog javnog izbora zasnovali radni odnos u niskom KC.

Generalni direktor KC-a, prof. dr Zoran Radovanović, čestitajuci mladim kolegama, poželeo im je da znanje koje su pokazali na testiranju primene i u praksi, pritom nezaboravljajući jednu od najvažnijih odlika lekara – humanost. Nakon potpisivanja ugovora, mladi doktori medicine,u razgovoru sa rukovodstvom Kliničkog centra, upoznati su sa specijalizacijama, koje su potrebne Kliničkom centru i za koje bi trebalo da se opredele do petka, 27. septembra.

Da podsetimo, na konkurs se javilo 170 kandidata, a polaganje testova, kao i rad komisije, snimale su kamere. Nakon objavljivanja preliminarne rang- liste na sajtu Kliničkog centra, niko od učesnika testiranja, nije uložio prigovor.

Novoizabrani lekari svoj prvi radni dan imaće u ponedeljak, 30. septembra.

 

 

 

Povezane vesti