018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Naissus“ dobio najmodernije uređaje za detekciju kvarova (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Građani će ubuduće imati  manje problema sa snabdevanjem vode, jer će se kvarovi na vodovodnoj mreži brže i efikasnije rešavati. To će omogućiti uređaji koje je Niš dobio, a koji su jedini takve vrste na Balkanu. U “Naissusu“ kažu da u opremu nije ulagano nekoliko desetina godina i da je nabavka novih uređaja bila neophodna. Za ovu investiciju izdvojeno je nešto više od jedanaest miliona dinara.

Niš može da se pohvali najmodernijom opremom za detekciju kvarova na vodovodnoj mreži. Upravo uz pomoć nje, kvalitet usluga JKP “Naissus“ ubuduće će biti bolji.

Nova oprema će smanjiti broj radnika koji noću obavljaju svoj posao, a samim tim i troškove poslovanja. Osim opreme za detekciju, JKP “Naissus“ nabavilo je i opremu za video inspekciju na kanalizacionoj mreži koja će omogućiti snimanje priključnih veza direktno iz cevovoda, što ranije nije bilo moguće, ali će i umanjiti troškove. Takođe se od video-uređaja očekuje i da pomogne u rešavanju višedecenijskog problema plavljenja podvožnjaka u Zetskoj ulici.

Povezane vesti