018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nagradni konkurs za zaljubljene

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Bioskop „Vilin grad“ za Nišlije je spremio premijeru filma „Dobar dan da se umre muški“, a za sve zaljubljene nagradni konkurs povodom obeležavanja Dana zaljubljenih.

Premijera filma zakazana je za sredu, 13. februara, od 19 i 30, a konkurs za zaljubljene koji posete bioskop otvoren je od danas do 14. februara.

„Dobar dan da se umre muški“ je peti nastavak kultnog serijala koji je započeo filmom „Umri muški“ 1988. godine. U ulozi nacionalnog heroja Džona Meklejna ponovo je Brus Vilis, a ulogu Meklejnovog sina igra mladi australijski glumac Džaj Kortni. Radnja filma odvija se u Rusiji, a Džon Meklejn ne ume da ne upadne u probleme.

Bioskop „Vilin grad“ spremio je i nagrade za zaljubljene parove povodom predstojećeg Dana zaljubljenih. Svi koji od danas do petka, u periodu od 18 do 22 časa, posete Vilin grad, moći će da se slikaju u kutku za zaljubljene. Fotografije će biti postavljene na fejsbuk stranicu Cineplexx Srbija, gde će biti organizovano glasanje. Pobednici će biti izabrani 19. februara u 12 časova, na osnovu broja glasova.

Par sa fotografije koja ima najviše glasova osvojiće romantično putovanje u Terme Olimiju u Sloveniji.

Povezane vesti