018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nagrađeni najbolji studenti i diplomci (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Najbolji studenti 13 fakulteta niškog Univerziteta, kao i sedmoro najuspešnijih diplomaca, dobili su od Grada plakete i po 50.000 dinara, odnosno tradicionalne Svetosavske nagrade. Priznanja su im uručili grtadonačelnik Niša i predsednik Skupštine, istakavši da su studenti budućnost, a Grad će uvek naći način da ih podrži. Za nagrade je iz budžeta izdvojeno milion dinara.

Nakon jednoglasne odluke na Gradskom veću, najuspešniji na niškim fakultetima u Gradskoj kući dobili su zaslužena priznanja. Gradonačelnik Niša rekao je da studenti imaju veliku misiju, a to je da učvrste veru i ponos studija.

Priznanja je, osim gradonačelnika uručio i predsednik Skupštine, još jednom ponovivši da se trud i rad uvek na kraju vrednuju.

Studenti koji tokom studija ostvaruju najveći uspeh nagrađeni su diplomama i sa po 50.000 dinara, a isti iznos, kao i plaketu dobilo je još sedmoro onih koji su prošle godine diplomirali sa prosečnom ocenom 10.

A upravo su oni razlog za ponos rektora niškog Univerziteta i Uprave za obrazovanje. Za nagrade najuspešnijim studentima iz budžeta grada izdvojeno je milion dinara.

 

Povezane vesti