018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nagrađeni najbolji pripadnici policije, hitne pomoći i vatrogasne službe (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić uručio je priznanja i nagrade najistaknutijim pripadnicima policije, hitne pomoći i vatrogasne službe. Nagrađivanje najboljih već je postalo tradicija, a gradonačelnik je istakao da je ovo samo skroman doprinos kako bi pokazali da neko prati i ceni sve što ove službe čine za grad.

Gradonačelnik Perišić je istakao da je funkcionisanje grada bez maksimalnog zalaganja pripadnika ovih službi nezamislivo, pa su ove godine najboljim pojedincima podeljeni ručni satovi i zlatnici sa likom Cara Konstantina. On dodaje da je ovo samo simboličan način da im se grad oduži, jer ovi ljudi zaslužuju mnogo više.

Specijalnu nagradu za doprinos bezbednosti u gradu dobio je načelnik policijske uprave u Nišu Srđan Grekulović. On kaže da mu ovo priznanje mnogo znači, ali dodaje da predstavlja i obavezu da još više radi na tome da bezbednost bude na najvišem nivou

Među nagrađenima je i Branka Mitić, lekar specijalista u Hitnoj pomoći koja će Novu godinu dočekati u penziji, pa joj ovo priznanje mnogo znači.

Bezbednost u gradu ostaje prioritet i u narednoj godini, pa gradonačelnik Perišić najavljuje da će u narednim nedeljama na nekoliko lokacija biti postavljene kamere za nadzor.

 

Povezane vesti