018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nagrade uoči Nove godine za najzaslužnije (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

U nameri da pred novogodišnje praznike obraduje one koji to najviše zaslužuju, Gradska opština Medijana izdvojila je sredstva kako bi obezbedila poklone za Kardiovaskularnu hirurgiju, Saobraćajnu policiju, Umetničku školu i Sulimana Šakirovskog, poštenog nalazača iz Niša.
Suliman Šakirovski je pre 7 godina ostao bez obe noge zbog dijabetesa. Takođe mu je zbog bolesti oštećen i vid. Iako od skromne penzije izdrava šestočlanu porodicu, nijednog momenta se nije dvoumio kada je bugarskim državljanima vratio torbu sa 3.500 evra, koju su izgubili u Obrenovićevoj ulici. Za takvo delo, opština Medijana ga je nagradila sa 30.000 dinara.
Zbog obimnog i važnog posla koji ih očekuje, opština je po jedan kompjuter poklonila novootvorenoj klinici za Kardiovaskularnu hirurgiju i Saobraćajnoj policiji. Umetnička škola dobila je materijal za rad, koji je preostao iz projekta “Keativnost u usponu“.
Predstavnici Opštine „Medijana“, kako je najavljeno, uskoro će obići i prigodnim poklonima obradovati i decu u hraniteljskim porodicama, kao i samohrane majke, u želji da ih podseti da neko i uoči novogodišnjih i božićnih praznika misli na njih.

Povezane vesti