018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nagrade policajcima za hrabrost i požrtvovanje (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Za hrabrost i požrtvovanje koje su pokazali prošlog vikenda, kada su spasavali živote i imovinu meštana opštine Doljevac od nabujale Toplice, petorica policajaca doljevačke policijske stanice su kao nagradu dobili satove i povećanje ličnog dohotka. U komandi okružnog štaba za vanredne situacije kažu da je ovo skroman, ali emotivno važan poklon za sve njih, jer će ih podsećati na noć kada su u nečijim životima odigrali najvažniju ulogu, ali i na ono zbog čega su i postali organi javnog reda.

Policijske policijske stanice u Doljevcu došli su da prime nagradu, koja bi trebalo da bude primereno odlikovanje za sve ono što su tokom vikenda uradili za svoje meštane. Za satove koje im je Okružni štab za vanredne situacije darovao, zahvalni su, ali kažu da su im životi koje su spasili najvredniji.

Komandant okružnog štaba za vanredne situacije Aleksandar Cvetković, koji je uručio satove doljevačkim policajcima, ističe da su ovi momci dokazali i pokazali kako jedan policajac treba da se ponaša i reaguje u kriznim situacijama.

Nagrađene policajce pohvalio je i načelnik niške policijske uprave Srđan Grekulović, i najavio da će ih i služba nagraditi dvadesetopostotnim povećanjem ličnog dohotka.

 

Povezane vesti