018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nagrada podsticaj za dalji rad „Gorice“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Sređivanje gradskog zelenila i signalizacije na teritoriji celog grada, doprinelo je, prema procenama stručnjaka, da Niš, bar u ovom pogledu, liči na svetske metroplole, kažu u JKP „Gorica“. Zbog zalaganja u prethodnom periodu, ovo javno preduzeće je od strane Privredne komore Srbije proglašeno za najuspešnije u regionu, što će prema rečima čelnika „Gorice“, biti samo podsticaj za dalji rad i realizaciju planova.

Centar Niša, ali i šira okolina, urađena je po uzoru na glavne gradove zapadnih zemalja, kažu u JKP „Gorica“. Zbog načina na koji je Niš uređen, ali i dobrog poslovanja u prethodnom periodu, rukovodstvo ovog preduzeća proglašeno je za najuspešnije u regionu.

Odnedavno „Gorica“ je u saradnji za Objedinjenom naplatom promenila i organizaciju, kad je reč o plaćanju usluga.

Nagradu “Kapetan Miša Anastasijević“ za najbolje u privrednom i društvenom životu su, između ostalih, dobili i predstavnici kompanija „Planinka“ Kuršumlija, „Tigar Tyers“ Aleksinac, fabrika „Leoni“, obuća „Pavle“ Bela Palanka, kao i DDOR Novi Sad – filijala u Nišu i Raiffeisen banka. Za najboljeg menadžera u javnom preduzeću proglašen je direktor Parking servisa. Svih 19 dobitnika ušlo je u uži izbor za ista priznanja na nivou Republike, koja se dodeljuju aprila sledeće godine na Blagovesti.

Povezane vesti