018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Nada poslednja umire

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

U OFK Sinđelić razočarani su onim što ih je u poslednje vreme snašlo i na terenu i van njega. Visok poraz od Radnika od 3 : 0 u prvom meču baraža za popunu Prve lige ostavlja samo teoretske šanse da se u revanšu može nadoknaditi. Više od poraza boli način na koji je tim odigrao taj meč i pristup većine prvotimaca.

Na konferenciji za novinare obelodanjeno je da jedan igrač u svlačionici pre meča priznao da je imao telefonski poziv iz Surdulice, a veruje se da to nije jedini slučaj. Uprava kluba sumnja u pojedine fudbalere da su namerno zakazali na ovom meču, jer nema drugog objašnjenja za očajno izdanje u tako važnoj utakmici. Ipak, dok šanse postoje klub se neće predavati i trener Aleksandar Kuzmanović očekuje da će tim koji u nedelju od 17 i 30 istrči na teren u Surdulici pružiti maksimum, a hoće li to biti dovoljno za podvig, ostaje da se vidi. U njemu, iz raznih razloga, neće biti nekoliko standardnih igrača, a ono što je sigurno je da se u startnih 11 vraćaju Čeda Paunović i Aleksandar Cvetković. Generalni sekretar kluba, Radomir Denčić, saopštio je da je račun kluba u blokadi i da je trenutni dug kluba između sedam i osam miliona dinara. Sinđelić je utužen od osmorice bivših igrača i trenera, a duguje se i restoranima, hotelima i hostelima – sve to uglavnom je zaostavština ”rada” nekih članova prethodne uprave. Uprkos svemu, prvotimci redovno primaju plate i prosto je neshvatljivo da su neki od njih uopšte pomislili da izdaju klub i saigrače.

Denčić je rekao i da je klub nakon dve odbijene žalbe na meč sa Moravom iz Ćuprije predao dokumentaciju trećestepenoj komisiji FS RIS. Prethodne dve lako su prešle preko sumnje pravne komisije na ispravnost nastupa jednog igrača Morave, te izjave doktora i samog igrača, kao i odgovor srpskoligaša iz Ćuprije. O ovoj žalbi konačnu odluku, na koju klub više nema pravo žalbe, doneće Izvršni odbor FS RIS 28. juna.

Povezane vesti