018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Na redu su Kuljani

Komentari: isključeni
Tagovi:

Fudbaleri Radničkog nisu uspeli pobedom da obeleže prolećni nastavak prvenstva Jelen Super lige. U bledoj fudbalskoj predstavi Novi Pazar je uspeo da se odbrani na Čairu i odnese vredan bod. Iako je imao terensku inicijativu, domaćin nije uspeo da stvori šanse iz kojih bi postigao makar jedan gol. Tome su doprineli i brojni kadrovski problemi sa kojima se suočio novi trener Saša Mrkić, ali, realno, i veoma težak teren, koji nije dozvoljavao da se igra razvije.

”Nedostajalo nam je više igrača u fazi realizacije napada, koji bi krunisali dobru igru po bočnim linijama. Sve ćemo to ispravljati u hodu i zato molim za malo strpljenja, pa će uskoro sve doći na svoje mesto.”- rekao je na konferenciji za novinare stef struke Saša Mrkić.

Već u subotu Radnički će ponovo biti domaćin na Čairu, i opet će imati duel sa jednim od konkurenata za opstanak u eliti. U Niš dolazi Hajduk iz Kule, koji je na prolećnom startu silovitom igrom ispratio Jagodince sa tri gola u mreži.

”Očekuje nas izuzetno težak protivnik, koji je na pripremama u Antaliji pobedio u desetak kontrolnih utakmica i koji je tako sjajno počeo drugi deo prvenstva. Ipak, nadam se da ćemo uz pomoć naših navijača osvojiti sva tri boda”- smatra Bratislav Pejčić, koji je u odsustvu povređenog Predraga Stamenkovića nosio kapitensku traku.

Susret Radnički – Hajduk igraće se dakle u subotu, početak je u 14 časova, a ulaznice će se prodavati na dan utakmice od 10 časova na biletarnicama Hale ”Čair”.

Povezane vesti