018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Na naplatu stiže više od 1000 tužbi da je grad zauzeo privatne posede i dao ih investitorima (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Izgradnja mosta na Kutinskoj reci, nekoliko kolektora i otvorenog bazena u sportskom centru „Čair“ kao i sanacija zatvorenog bazena, su ovogodišnje investicije, rekao je zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković i dodao da će druga polovina godine biti finansijski teška za grad.
O Novom Nišu, kompleksu na prostoru nekadašnje kasarne „Bubanjski heroji“ gde je američki investitor trebalo da uloži milione evra za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa, nije bilo reči. Invesicije o kojima se odlučivalo na poslednjoj gradskoj skupštini su most na Kutinskoj reci, igradnja kolektora i izgradnja i renoviranje bazena u „Čairu“, kaže zamenik gradonačelnika Niša.
Slavković je najavio da će druga polovina godine biti finansjski još teža, naročito kada stignu naplate na osnovu više od 1000 tužbi da je grad zauzeo privatne posede i dao ih investitorima.
Za 2 do 3 meseca biće završena sanacija klizišta u Partizanskoj ulici, gde je ugroženo nekoliko kuća. Ipak, za socijalu i obrazovanje neće imati dovoljno novca, dodaje Slavković.