018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Na naplatnim rampama još uvek bez gužvi

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Letnja turistička sezona polako se zahuktava. Iz „Puteva Srbije“ poručuju da se veće gužve očekuju od ovog vikenda, zbog čega će na naplatnim rampama raditi više službenika. Na naplatnoj stanici „Nais“ danas nije bilo gužve, ali će slika od sutra, vrlo verovatno, biti potpuno drugačija.

Na naplatnoj rampi „Nais“ vozila neprekidno nailaze, ali brzo i prolaze. Tek pokoji turista zastane da se odmori od vožnje, bez čekanja na rampi. Pošto se vreme zadržavanja automobila merilo takoreći sekundama, i autostoperi su izgleda trpeli. U svakom slučaju, ovo je samo zatišje pred očekivanu buru.

Kao što možete videti iza mene, nema dužeg zadržavanja vozila, niti velikih gužvi. Najveći udar očekuje se za vikend, 6. i 7. jula, za kada se procenjuje da će auto-putem Beograd – Niš proći oko 70.000 vozila.

Na naplatnoj stanici „Niš“, zbog pojačanog saobraćaja biće otvorene još dve trake, tako da će raditi svih 10.

U „Putevima Srbije“ kažu da će ova sezona biti jača od prošlogodišnje, o čemu svedoči podatak da je u junu na naplatnoj stanici „Beograd“ prošlo 30.000 vozila više nego u istom periodu prošle godine. Vozačima upozorenje da obično najviše gužvi ima vikendom i u popodnevnim satima, a poželjno je da imaju tačno onoliko novca koliko košta putarina.

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti