018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja zadovoljni rezultatima u 2013.

Sumirajući rezultate rada u 2013. godini, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu po kvalitetu nastave, rezultatima naučnog rada i projekata koje realizuje sa resornim ministarstvom i inostranim partnerom, kao i broju mladih ljudi koji stiču diplome na osnovnim, master i doktorskim akademskim studijama, stao je u red sa najeminintinijim evropskim fakultetima.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja je od 2007. godine sprovodi nastavu u skladu sa Bolonjskom deklaracijom. Više od 2000 studenata diplomiralo je na ovom fakultetu. Na kraju ove godine, rukovodstvo fakuteta sumira postignute rezultate.

Jedan od projekata koji će Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja realizovati naredne godine je školovanje na daljinu.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja ima ambiciozne planove za narednu godinu. U planu je izgradnja sportske hale i bazena za potrebe izvođenja nastave.

Uvođenje sportske nastave na svim fakultetima niškog Univerziteta predstavlja vrlo zanacajnu aktivnost u radu visokoškolskih ustanova, a fakultet sporta i fizičke kulture će tome dati svoj doprinos, istakao je prof. dr Milovan Bratić, dekan fakulteta.

Povezane vesti