018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Na Čairu bez euforije

Komentari: isključeni

Pobeda u Pećincima protiv Donjeg Srema učvrstila je pozicije Radničkog u vrhu tabele Super lige. Vodeći Partizan sada ima samo tri boda više, ali među niškim fudbalerima nema euforije. Realno se sagledavaju mogućnosti da se Radnički uključi u borbu za Evropu, ali je prisutan i oprez da svako opuštanje može brzo da promeni trenutno stanje. Zato je predstojeća utakmica sa Voždovcem proglašena za najvažniju.

Voždovac će doći u Niš da se ”vadi” za poraz kod kuće u prošlom kolu, ali u tome neće uspeti. Imamo izvesne kadrovske probleme, ali tim koji će istrčati na teren biće sposoban da osvoji sva tri boda. O planovima za Evropu pričaćemo kada bude završena jesenja sezona – rekao je na konferenciji za novinare iskusni Aleksandar Jovanović.

Susret Radnički – Voždovac igraće se u subotu, u dnevnom terminu, sa početkom u 13.30. Ulaznice će biti puštene u prodaju u petak po ceni od 150 dinara za južnu i severnu tribinu, odnosno 300 dinara za ”istok” i ”zapad”. Za ovu utakmicu važiće sve pogodnosti koje Radnički pruža najmlađim i najstarijim navijačima.

Povezane vesti