018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Na bazenima „Čair“ počela letnja sezona (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Danas je počela kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra „Čair“. Građanima će na raspolaganu biti i tereni za odbojku na pesku, kao i teretana na otvorenom. Za odrasle celodnevna ulaznica za sada košta 200, a za decu 100 dinara.

U odnosu na prošlu, ove godine Sportski centar „Čair“ povećao je površine zaštićene od sunca. To je i preduslov da što više posetilaca uživa u ovoj gradskoj oazi.

Građanima će tokom leta na raspolaganju biti 2 olimpijska bazena, jedan otvoreni i jedan zatvoreni, jedan poluolimpijski zatvoreni i dva mala za decu. Poziv je upućen i invalidima, jer Čair ima posebnu pokretnu rampu koja im može omogućiti ulazak u vodu. Cene karata nisu menjane u poslednje tri godine. U opticaju će biti i pretplatne karte. Koštaće 5000 dinara, a korisnici će imati pravo na 50 dolazaka. Na povećanje cene karata od 5 do 10 dinara jedino će uticati potpisivanje ugovora za osiguranje kupača, sa nekom od osiguravajućih kuća. Od ove godine građanima će biti omogućeno i besplatno korišćenje interneta.

Radnim danima bazeni će biti otvoreni od 11 do 20, dok će vikendom, korisnici moći da dolaze sat vremena ranije. Zatvoreni bazeni će plivačima, radnim danom biti na raspolaganju od 10 do 18, a nedeljom od 10 do 20 sati. Ove godine očekuje se da će bazen dnevno posećivati od 2.000 do 4.000 kupaca.

 

Povezane vesti