018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Moguća izgradnja samo onih objekata koji zahtevaju hitnu intervenciju (VIDEO)

S obzirom na to da je punjenje budžeta manje od očekivanog, do kraja godine biće završena rekonstrukcija onih ulica i objekata za koje su obezbeđene sve potrebne dozvole i za koje je utvrđeno da zahtevaju hitnu intervenciju, najavio je gradonačelnik Perišić. On je rekao da će ubuduće prioritete kada je reč o programu održavanja, određivati opštine, kao i da je već počela izradnja planske dokumentacije za 2015. godinu.

Od važnijih objekata čiji je završetak izgradnje najavljen za ovu godinu gradonačelnik je izdvojio Hram Svetog cara Konstantina i carice Jelene i zgradu Kardiohirurgije. Osim toga, biće završena i rekonstrukcija brojnih ulica, pa će tako, između ostalog, biti završen trotoar na Vizantijskom bulevaru, ali i izgradnja vodovodne mreže u Gabrovcu i ulici Milorada Veljovića Špaje.

Gradonačelnik je rekao da je izrada planske dokumentacije za narednu godinu već počela i da će prioritet biti rekonstrukcija Zetske ulice i Hale „Čair“ kako ne bi bili plavljeni pri većim padavinama.

Perišić je dodao i da je u planu rekonstrukcija zapadne tribine stadiona „Čair“, ali da je projekat trenutno u Ministarstvu građevine kako bi se pronašao najbolji model da se taj projekat i realizuje. Kako kaže, grad je kupio i četiri automobila Dačia Sandero od kojih će jedan biti na raspolaganju mrtvozorničkoj službi, dok će preostala tri na raspolaganju biti pojedinim gradskim upravama zbog, kako kaže, efikasnijeg rada.

Povezane vesti

  • ivan

    auuu bedno ulice u rupama pa samo prodjite kovanluckom ulicom koju vecina gradjana koristi da ode na groblje rupa do rupe kao i cela palilula