018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Mirna “najluđa žurka na Balkanu” (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Za razliku od nekih prethodnih proslava Pravoslavne nove godine, ove godine u Nišu, nije bilo većih problema. U zavodu za hitnu medicinsku pomoć kažu da je bilo posla, ali da je na svu sreću uglavnom bilo reči o lakšim slučajevima. Situacija u gradu je potpuno normalizovana još u ranim jutarnjim časovima, a bina u centru grada bi trebalo da bude sklonjena u toku dana.
Na ulicama grada osim opštih pripadnika niške policijske uprave, noćas su bili dežurni i ljudi iz operativne službe, odreda žandarmerije i vatrogasno spasilačke ekipe. Kako stoji u izveštaju, noćas nije bilo većih incidenata. Policija je podnela jednu prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira, zbog korišćenja pirotheničkih sredstava, a pripadnici saobraćajne policije sankcionisali su devet vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, od kojih je dvoje zadržano na trežnjenju. Iz policije, ali i iz zavoda za hitnu medicinsku pomoć ponovo apeluju da se ne koriste pirotehnička sredstva, jer se i noćas desilo nekoliko slučajeva samopovređivanja.
Iako se očekivalo da na trgu kralja milana uz trube i pesme Gorana Bregovića bude više ljudi, prema procenama i operativnim podacima noćas se u gradu veselilko oko osam hiljada Nišlija