018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ministar Vulin u Aleksincu (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin posetio je danas u Aleksincu Centar za socijalni rad i povređene, radnicu tog centra Gordanu Stanojević i policajca Marka Stankovića, koje je juce povredila četrnaestogodišnja devojčica koja ih je po licu isprskala sonom kiselinom.
Vulin je rekao u Aleksincu da se mora raditi na povećanju sistema bezbednosti u samim centrima za socijalni rad, kao i da ni od jednog socijalnog radnika nije čuo da je odbio da ide na teren zbog ovih ili onih teškoća.
Povređena radnica Gordana Stanojević, koja je pred penzijom, rekla je da ne pamti ovakav ekces, a policajac da je sa kolegom došao na intervenciju i da je devojčica izvadila tečnost i rekla da je sona kiselina.
Gordana je napomenula da ima povrede po licu, a da su joj oči zaštitile naočare. Postupili smo u skladu sa zakonom bez upotrebe prekomerne sile, meni je odmah ukazana lekarska pomoć i očekujem da se ubrzo vratim redovnom poslu, rekao je povređeni Marko Stanković koji je isprskan po oku i licu.
Devojčica je bila korisnik Centra za socijalni rad i kako je rečeno, živela je sa majkom koja je osoba sa invaliditetom. Kako je juce saopstila policija, posle incidenta zbrinuta je u adekvatnoj zdravstvenoj ustanovi.