018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Milorad Veljović u Nišu: Saradnja policije i lokalne samouprave za bezbedniji grad (VIDEO)

Vozila koja je Grad Niš poklonio novoj interventnoj jedinici policije, od danas će, u cilju povećanja bezbednosti, 24 sata biti na niškim ulicama, rekli su gradonačelnik Niša, prof. dr Zoran Perišić i direktor policije Milorad Veljović. Reč je o  četiri vozila marke „Ševrolet orlando“ vredna 64 hijade evra. 

Gradonačelnik Perišić kaže da je to rezultat dogovora sa policijom od pre nekoliko meseci, a sledeći projekat je postavljanje kamera kako bi bezbednost u Nišu bila na još višem nivou.

Veljović je istakao da su automobili koje je poklonio Grad primer dobre saradnje lokalne samouprave i policije i dodao da će pripadnici policije vozila koristiti isključivo u interesu građana Niša.

Veljović je rekao i da se u gradu stiglo na pola puta u rešavanju kriminala, a dok se taj problem ne reši potpuno policija nije ostvarila svoj cilj.  On dodaje da je postavljenje Srđana Grekulovića za načelnika niške policije uticalo na povećanje bezbednosti u gradu.

Tokom posete istaknuto je i da će u svim novim vozilima policije biti instalirani laptop računari koje je donirao Parking servis.

Povezane vesti