018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Miljan Jovanović podneo ostavku

Kako Niška televizija saznaje, direktor niške Direkcije za javni prevoz Miljan Jovanović podneo je Skupštini grada ostavku na ostavku na tu funkciju.

Jovanović je zatražio i od SG da ga razreši te funkcije. On je o toj svojoj nameri već obavestio i Odbor za imenovanja Skupštine grada. Odbornici na narednoj sednici SG trebalo bi da konstatuju njegovu ostavku, što je u ovom slučaju u suprotnosti sa njegovim zatevom da ga skupština razreši, pa postoji i mogućnost da se zahtev za ostavku povuče.

Ukoliko odbornici ipak prihvate ostavku, na Jovanovićevo mesto biće imenovan vršilac dužnosti, a potom će biti raspisan konkurs za izbor novog direktora. Da podsetimo, Miljan Jovanović je za direktora Direkcije za javni gradski prevoz imenovan pre svega tri meseca na konkursu, a pre toga je obavljao funkciju vršioca dužnosti direktora u istom preduzeću.
Jovanovićevu izjavu danas nismo mogli da dobijemo, a kako nam je potvrđeno u njegovom preduzeću, vest o ostavci je tačna, a razlog je to što direktor želi da se posveti privatnom poslu, odnosno sopstvenom preduzeću na čijem je čelu bio i pre preuzimanja nove dužnosti.

Povezane vesti

  • Jašim

    Može li neko da pojasni čime se bavi to telo te je zaslužilo da građani od usta odvajaju za zposlene u njemu i koji su efekti postavljanja ovog gospodina na čelo jedne tako značajne institucije?