018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Mile Ilić:”SPS je izašla iz krize i konsolidovala svoje redove” (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Socijalistička partija Srbije je, prema rečima člana predsedništva Mileta Ilića izašla iz krize i konsolidovala svoje redove. Dodaje da su spremni za izbore i očekuje da socijalisti i u narednom periodu ostanu na vlasti, a najave ujedinjenja niške opozicije nije želeo da komentariše. Niški socijalisti, jedini ogranak SPS-a koji slavi slavu, poručili su tokom prolave Svetog Jovana zlatoustog, da će borba za socijalnu pravdu biti u fokusu njihovog političkog delovanja.
Socijalisti Nišavskog okruga okupili su se povodom proslave Svetog Jovana zlatoustog. Na svečanosti su poručili da su spremni za predstojaće izbore i da očekuju da će se i posle njih naći u lokalnoj vlasti. Najavu opozicije da će se ujediniti nisu želeli da komentarišu.
Niški odbor SPS-a jedini je koji slavi slavu. U goste im je došla i partijska koleginica iz Beograda, predsednica izvršnog odbora stranke Dijana Vukomanović.
Niški socijalisti poslednjih devet godina slave Svetog Jovana zlatoustog, u crkvenom predanju poznatog kao zaštitnika malog čoveka.