018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Meštani dva sela blokirali nišku deponiju (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Meštani Belotinca i Knežice blokirali su nišku deponiju nezadovoljni brzinom rešavanja problema vodosnabdevanja. Kako im je krajem prošle godine obećano projekat za priključenje na vodovod trebalo je da bude gotov do kraja marta a da tokom proleća i krenu radovi. Do sada kažu ništa nije učinjeno.
Dva sela, jedna deponija i mnogo problema. Meštanima Belotinca i Knežice nakon blokiranja deponije od pre nekoliko meseci, opet su ispred na istom mestu zbog istih problema.
Od novembra do sada, meštani kažu, ništa se nije promenilo a Belotinčani su kažu zabrinuti jer zbog nerešavanja ovog pitanja i dalje se suočavaju sa različitim problemima.
Zahtevi meštana nisu se promenili i kako kažu važno im je da radovi što pre krenu i da za ono što je obećano dobiju i pravne garancije.
Sporazum koji je kako kažu meštani sela Knežice napravljen novembra rešio bi i njihove probleme. Već neko vreme zbog kvara njima stižu uvećani računi za vodu.
Osim ovih zahteva traže i informacije gde će ići deponija ukoliko se proširi kako je ranije rečeno. Nezadavoljni meštani pozivaju i nadležno ministarstvo da reaguje. Međutim napominju da ukoliko se ovi problemi ne reše neće odustati.