018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

“Merkur” iz Vrnjačke Banje u top10 prestižnih centara estetike (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Još nekoliko dana je ostalo do početka jedne od najznačajnijih domaćih privrednih manifestacija, Sajma turizma koji se u Beogradu održava od 19. Do 22. Februara. Izlagači se uveliko pripremaju ne bi li se što bolje predstavili potencijalnim turistima na manifestaciji koja ove godine okuplja više od 1000 izlagača iz 50 zemalja sveta.
U Specijalnoj bolnici “Merkur” iz Vrnjačke Banje pripreme za predstojeći Sajam turizma uveliko traju. Ponuda je, kažu, bogata, a ljubitelji odmora I zdravog života moći će da biraju paket koji odgovara njihovim potrebama I džepu.
Specijalna bolnica ‘’Merkur’’ nedavno je u Parizu ovenčana i nagradom koja se dobija za praćenje savremenih trendova, a svrstana je i u top 10 najprestižnijih centara estetike. Uspešno je završena i kampanja ‘’Mesec estetike’’ kroz koje su ličnosti iz javnog života bile u prilici da isprobaju usluge koje ‘’Merkur’’ nudi.
Novina u ‘’Merkuru’’ je i “all inclusive” usluga, takozvani Selfi paket kojim klijent po fiksnoj ceni može da isproba sve što ova specijalna bolnica u Vranjačkoj Banji nudi. U cenu je uključen i prevoz do mesta stanovanja, odnosno aerodroma, ukoliko je u pitanju klijent iz inostranstva.

Povezane vesti