018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Meraklije“ navijači za primer (VIDEO)

U organizaciji najvernijih pristalica Fudbalskog kluba Radnički “Meraklija” danas je u Media centru održana tribina posvećena poboljšanju bezbednosti na našim stadionima. Zajednička ocena prisutnih je da je gradski stadion jedan od retkih u zemlji koji nije tema ”crnih hronika” i da će klub i navijaći učiniti sve da tako ostane i nadalje, ali će svoj deo posla morati da obavi i država.

Fudbalska Srbija slobodno se može ugledati na Nišlije, a ostale navijačke grupe na “Meraklije”, smatraju svi učesnici tribine posvećenoj poboljšanju bezbednosti na našim stadionima. Ipak, dešavanja na sportskim priredbama širom zemlje brinu sve ljubitelje sporta, zbog čega je sve manje publike na utakmicama.

U klubu su zadovoljni i brojem navijača na svojim utakmicama i njihovim ponašanjem, ali tek nameravaju da naprave poteze koji će tribine stadiona u Čairu ispuniti do poslednjeg mesta. Odnos Radničkog i “Meraklija” mogao bi da bude uzor drugim klubovima i navijačima.

Iako suočeni sa brojnim problemima “Meraklije” su 12. igrač kluba i kod kuće i na strani, a pritom se na njihov račun ne može pripisati nijedan veći incident.

FK Radnički i njegovi navijači čine sve da na utakmicama sport pobedi kriminal i huliganstvo, ali bez pomoći države i ostalih klubova ostaće usamljena oaza sportske kulture.

Povezane vesti

  • Ljubica

    Tribina nije bila u organizaciji navijača Radničkog, već Media centra Niš. Predstavnici navijača, kluba i medija su bili gosti tribine. Pozdrav