018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Međunarodni sajam obrazovanja „Moja karijera – moj život“ (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

“Moja karijera-moj izbor“, naziv je sedmog međunarodnog sajma obrazovanja,koji je otvoren Niškom domu Vojske. Trajaće dva dana, i na njemu se predstavlja preko 40 srednjih, visokih i najuspešnijih privatnih i državnih fakulteta iz Niša, Srbije i inostranstva.

Zagrejavanje pred junski upisni rok je počelo, pa su se Fakulteti dobrano naoružali reklamnim materijalima, kako bi se što bolje predstavili studentima, nezaposlenima i srednjoškolcima, kojih je na ovoj manifestaciji svake godine sve više.

U želji da pridobiju poverenje budućih brucoša, fakulteti nude najmodernije vidove obrazovanja. Svojim programom edukacije, studentima se predstavlja i univerzitet iz Kanade, a organizovane su i besplatne kreativne radionice.

Svoj rad predstavljaju i škole stranih jezika, računarstva, socijalnih veština, tehnika pregovaranja, marketinga, pr menadžmenta. Sajam će biti otvoren i u subotu od 10 do 15 sati. Ukoliko Srbija ne bude htela da zaposli edukovane mlade ljude, stručnjaci podsećaju da će im svet sigurno raširiti ruke, jer u njihovo obrazovanjen nisu morali da ulože nijedan evro.

http://youtu.be/FOHBWdhJDBo

Povezane vesti