018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Mašinac dobio sponzora

Komentari: isključeni
Tagovi:

Ženski fudbalski klub Mašinac ponovo ima generalnog sponzora. To je „Trejs“ PZP Niš, odnosno deo holdinga „Trejs“ iz Bugarske. Ugovor o saradnji potpisali su Nikolaj Valev, predsednik odbora direktora „Trejsa“ Nikolaj Valev i sportski direktor Mašinca Perica Krstic, u prisustvu vlasnika holdinga Nikolaja Mihajlova.

Kompanije „Trejs“ više od sedam godina prisutna je na srpskom tržištu. Za to vreme je investirala pet miliona evra, a u narednom periodu očekuju se projekti čija je vrednost 20 miliona evra.Pre dva meseca ova kompanije je postala vlasnik nekadašnjeg Preduzeća za puteve Niš. Novi sponzor pomagaće Mašinac novčano, ali i u nabavci opreme i rekvizita. Dodatno će se nagradđivati vrhunski rezultati, drugim rečima, zajednički cilj biće povratak šampionske titule na Delijski vis i prodor u krem evropskog ženskog fudbala. Inače, prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora, promovisana je i nova oprema koju će nositi fudbalerke Mašinca, sa novim imenom Mašinac Trejs PZP Niš.

Inače, na stadionu Mašinca ovim povodom odigrana je i prijateljska utakmica između fudbalerki Mašinca i Beroa iz Stare Zagore, koju takođe sponzoriše kompanija „Trejs“. Susret je odigran i u okviru nastavka održavanja tradicionalnog 19. „Naisus kupa“.

Povezane vesti