018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

“Marketing – problemi i perspektive” na Ekonomskom fakultetu

Sve manja novčana izdvajanja za poslove marketinga u planovima poslovanja brojnih preduzeća u Srbiji, govori da naši direktori nisu shvatili značaj ovog sektora u razvoju kompanija, privrede i društva, rečeno je na Okruglom stolu “Marketing – problemi i perspektive”, koji je održan na ekonomskom fakultetu u Nišu.

Srpsko udruženje za marketing SEMA iz Beograda i Ekonomski fakultet u Nišu organizovali su okrugli sto sa aktuelnom tematikom Marketing – problemi i perspektive. Ovaj okrugli sto sa naučnog aspekta treba da ponudi odgovor na krucijalno pitanje, kako očuvati i unaprediti marketing u uslovima ekonomske krize i recesije.

Osamnaestog maja 2007. godine osnovana je SEMA, Srpsko udruženje za marketing ove godine rukovodstvo udruženja odlučilo je da ovaj okrugli sto održi izvan Beograda i to na Ekonomskom fakultetu u Nišu. Marketing je filozofija poslovnog razmišljanja kaže predsednik udruženja prof. Maričić

Okrugli sto “Marketing – problemi i perspektive” izazvao je veliko interesovanje stručne javnosti. Pored studenata i profesora Ekonomskog fakulteta u Nišu, njemu su pristustvovali i profesori beogradskog fakulteta, kao i članovi Srpskog udruženja za marketing.

Povezane vesti

  • Cp6uja1

    НТВ је некада имала ћирилични заштитни знак… И онда је постала латинична? Маркетинг одлука?

    И онда очекује средства од ћириличне државе?