018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Mališani iz Dečijeg centra pomažu vršnjacima obolelim od karcinoma (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Dečiji centar i mališani koji tamo pohađaju radionice nastavljaju da pomažu deci oboleloj od karcinoma. Ovoga puta deca su izlagala svoje crteže, a svi zainteresovani mogli su da ih otkupe sredstvima za higijenu, kojima su, kako kažu, Udruženju roditelja dece obolele od raka preko potrebna.

Možda i nesvesno mališani iz Dečijeg centra pomogli su svojim vršnjacima koji su suočeni sa maligim bolestima. Njihovi crteži dobili su neprocenjivu vrednost…

Preko 200 radova dece bilo je izloženo u holu Dečijeg centra, a svako ko je želeo mogao je da ih otkupi sredstvima za higijenu, koja će otići u NURDOR, tj Udruženju roditelja dece obolele od karcinoma. Na ovaj način, kažu organizatori akcije, oni nastavljaju dugu tradiciju pomaganja onima kojima je to najpotrebnije.

Podsećamo,povod za akciju je svetski dan dece obolele od raka, koji se obeležava 15.februara. I ove godine će NURDOR organizovati brojne akcije ovim povodom, a sve u cilju skretanja pažnjejavnosti na to koliko je deci i njihovim roditeljima, koji su suočeni sa ovom opakom bolešću, podrška neophodna.