018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Majstorica“ vaterpolista za opstanak u eliti

Komentari: isključeni
Tagovi:

Najvažniji sportski događaj u Nišu ovog uskršnjeg vikenda svakako je „majstorica“ za opstanak u Prvoj „A“ ligi za vaterpoliste. Na čairskom bazenu po treći put snage će odmeriti Nais i obrenovački TENT. U prethodna dva susreta slavili su timovi koji su bili u ulozi gosta, oba puta nakon izvođenja peteraca, ali u taboru „niških vilenjaka“ sada se nadaju da će uz pomoć navijača iskoristiti prednost domaćeg bazena. Ukoliko u tome uspeju onda će sačuvati mesto u elitnom takmičenju. Utakmica se igra u subotu od 20 časova, a ulaz je besplatan.

Posle vredne pobede protiv Crvene zvezde u „Čairu“, rukometši Železničara u 3. kolu „plej-ofa“ gostuju u subotu od 18 časova u Novom Sadu. Objektivno, aktuelni šampion Vojvodina je veliki favorit,ali u taboru niškog superligaša potrudiće se da načine iznenadjenje.Inače, u ovom kolu već je odigran jedan susret u kojem je Radnički u Kragujevcu pobedio Metaloplastiku sa 21:20, dok će „večiti derbi“ Crvena zvezda-Partizan biti odigran u ponedeljak.

Nastup u „plej-ofu“ očekuje i Kopernikus vidre. U prvoj utakmici četvrtfinala niški futsal prvoligaš dočekaće u subotu u Hali „Čair“ fudbalere Novog Pazara. Početak je u 17.30, a revanš 26.aprila. U polufinale će se plasirati ekipa ,koja u dva susreta bude imala bolji skor.

Za razliku od superligaša fudbalski srpskoligaši biće aktivni u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika. Oba niška predstavnika na „istoku“ igraće u subotu od 16.30 gostima. Sinđelić u Leskovcu protiv Dubočice, a Car Konstantin u Pirotu sa Radničkim. Najvažniji sportski događaj u Nišu ovog uskršnjeg vikenda svakako je „majstorica“ za opstanak u Prvoj „A“ ligi za vaterpoliste. Na čairskom bazenu treći put će snage odmeriti Nais i obrenovački TENT. U prethodna dva susreta slavili su timovi koji su bili u ulozi gosta , oba puta nakon izvodjenja peteraca, ali u taboru „niških vilenjaka“ sada se nadaju da će uz pomoć navijača iskoristiti prednost domaćeg bazena. Ukoliko u tome uspeju onda će sačuvati mesto u elitnom takmičenju. Utakmica se igra u subotu od 20 časova, a ulaz je besplatan.

Posle vredne pobede protiv Crvene zvezde u „Čairu“, rukometši Železničara u 3.kolu „plej ofa“ gostuju u subotu od 18 časova u Novom Sadu. Objektivno, aktuelni šampion Vojvodina je veliki favorit,ali u taboru niškog superligaša potrudiće se da načine iznenadjenje.Inače, u ovom kolu već je odigran jedan susret u kojem je Radnički u Kragujevcu pobedio Metaloplastiku sa 21:20, dok će „večiti derbi“ Crvena zvezda-Partizan biti odigran u ponedeljak.

Nastup u „plej ofu“ očekuje i Kopernikus vidre. U prvoj utakmici četvrtfinala niški futsal prvoligaš dočekaće u subotu u Hali „Čair“ fudbalere Novog Pazara. Početak je u 17.30, a revanš 26.aprila. U polufinale će se plasirati ekipa, koja u dva susreta bude imala bolji skor.

Za razliku od superligaša fudbalski srpskoligaši biće aktivni u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika. Oba niška predstavnika na „istoku“ igraće u subotu od 16.30 gostima. Sinđelić u Leskovcu protiv Dubočice, a Car Konstantin u Pirotu sa Radničkim.

Povezane vesti