018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Majka petoro dece: Dece nikad dosta! (VIDEO)

Komentari: isključeni

U vreme kada je porodica sa više od troje dece prava retkost– sliku ulepšava 31-godišnja Ljiljana Terzić, koja je juče postala mama po peti put. Četiri devojčice sada su dobile i brata, a Ljiljana kaže da dece zaista nikad dosta.

Da je cela porodica na okupu, možda ne bi ni stali u kadar… Koliko su bogatstvo deca, pokazuje nasmejana Ljiljana Terzić, koja je nakon Miljane, Milene, Andree a Ane, na svet donela i malog Petra. Kako kaže ova rođena Leskovčanka, i ona i suprug, inače pripadnik Žandarmerije, obožavaju decu i uživaju u njihovom odgajanju.

Ljiljana je potpuno posvećena deci i podiže ih sama, uz pomoć supruga. Da bi se svi smestili, morali su da na kredit da kupe kuću.

U turbulentnoj današnici čini se da se žene teško odlučuju da rode i jedno dete, a mnoge se i zaustavljaju posle dva. Ljiljana kaže da to treba menjati, jer gde ima za jedno, imaće i za više potomaka.

Iako je Srbija na Balkanu na neslavnom poslednjem mestu po natalitetu, nadu uliva podatak da je od prošle godine prirodni priraštaj u blagom rastu. Ljiljana Terzić svakako je jedna od onih koje tu statistiku popravljaju.

 

Povezane vesti