018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Lukoil: Obezbedićemo rupu

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Ništa spektakularno, ali smo, ipak, nešto učinili za građane. Samo 72 sata nakon našeg izveštaja o nezgodi na uglu Čarojevićeve i ulice Vojvode Gojka, kada je majka sa dvoje dece automobilom uletela u kanal bivše Beopetrolove pumpe, a što je već šesti takav slučaj, reagovala je velika kompanija Lukoil, i poslala NTV-u odgovor šta planiraju sa ovim prostorom, nesumnjivo opasnim za građane.

«Kompanija «Lukoil Srbija» pokrenula je inicijativu odobrenja investicije za predmetnu benzinsku stanicu od matične kompanije, a istovremeno započela izradu tehničke dokumentacije i ishodovanje potrebnih rešenja i saglasnosti. Odmah po dobijanju građevinske dozvole pristupiće se izgradnji predmetne stanice na uglu ulica Vojvode Gojka i Čarnojevićeve u Nišu.

Lokacija benzinske stanice je zaštićena ogradom, ali će naša kompanija u narednim danima dodatno obezbediti ovu lokaciju», kaže se u odgovoru „Lukoil-a“.

Inače, u Upravi za planiranje i izgradnju kažu da je „Lukoil 2008.“ godine dobio odobrenje za izgradnju, odnosno građevinsku dozvolu, ali se, očito, nije mnogo uradilo. Kako je ta dozvola istekla, za ponovnu gradnju moraju tražiti novu.

Povezane vesti