018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Lopovi uhvaćeni na delu

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Interventa jedinica niške policije je u dane vikenda zatekla na delu prilikom izvršenja i neposredno nakon izvršenih krivičnih dela tri osobe i privela do Policijske uprave u Nišu.

U petak, 24. januara, u 4 i 45, policija je zatekla prilikom obijanja trgovinske radnje „Bomah“ u Aleksincu u ulici Dušana Trivunca Svetlanu S. (1988) iz okoline Aleksinca. U subotu, 25. januara, oko 15 i 10, zatečen je prilikom krađe robe iz trgovinske radnje „Evrođunti“ u ulici Obrenovićevoj sedamnaestogodišnjak iz Niša, koji je pre toga ukrao robu i iz trgovinskih objekata „Matijević“ u ulici Obilićev venac, „Dakom“ u ulici Obrenovićevoj i „Mini maksi“ u ulici Knjeginje Ljubice. U nedelju, 26.januara, oko 18,30, prilikom krađe razne robe u trgovinskom objektu „Intereks“, zatečena je Jelena A. (1991) iz Niša.

Nakon konsultacije sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu policija će podneti krivične prijave u redovnom postupku protiv osumnjičenih, protiv Jelene A. i maloletnika zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađe, a protiv Svetlane S. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teške krađe.

U dane vikenda policija je rasvetlila veći broj krađa, koje su izvršene na području Policijske uprave u prethodnom periodu.

Povezane vesti