018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Lomljenje česnice u Parku Svetog Save (VIDEO)

U susret božićnim praznicima, predstavnici GO Medijana i ove godine su za Nišlije organizovali lomljenje česnice prečnika dva metra sa tri zlatnika namenjenim pre svega najmlađima. Na ovaj način su Medijanci obeležili Badnji dan, pripremajući se za proslavu najvećeg pravoslavnog praznika – Božića.

Podelom ikona i 365 badnjaka za 365 srećnih dana, GO Medijana počela je proslavu Božića u Parku Svetog Save. Lomljenju česnice sa tri zlatnika namenjenim pre svega najmlađima prisustvovao je veliki broj Nišlija.

Prvi zlatnik izvukla je petogodišnja Anja Golubović koja će, kako njena mama kaže, radost Božića podeliti sa svojom mlađom sestrom.

Povodom praznika rođenja Isusa Hrista GO Medijana će 8. januara dodeliti novčanu pomoć porodicama beba rođenim na dan Božića. Prigodne poklone dobiće i mališani sa Dečje interne klinike, a 9. i 10. januara novčana pomoć biće dodeljena i porodici sa trojkama u Brzom Brodu, kao i korisnicima Gerontološkog centra u Nišu.

 

 

 

 

Povezane vesti

  • BRAVO IZVIĐAČI

    Svaka čast izviđačima iz odreda „Vožd Karađorđe“ koji su utošili svoj trud i vreme kako bi pripremili i preko 500 badnjaka na postoljima za ovu manifestaciju.!!!