018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ljubivoje Slavković:”Smanjnjiti višak zaposlenih u javnom sektoru” (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković rekao je da bi predstojećem periodu trebalo smanjnjiti višak zaposlenih u javnom sektoru. Prema njegovim rečima, javna preduzeća i ustanove trebalo da do kraja februara daju program racionalizacije koji podrazumeva i smanjenje zarada i troškova.
Grad će se u narednom periodu ozbiljno pozabaviti javnim sektorom odnosno viškom zaposlenih, zaradama i troškovima koje imaju preduzeća i ustanove koji koriste sredstva iz budžeta, kaže zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković.
Gradska Toplana prema Slavkovićevim rečima je primer preduzeća koji ima višak zaposlenih, kao i problema kada su u pitanju računi i način obračuna.
Javna preduzeća i ustanove trebalo bi da do kraja februara daju svoje programe racionalzacije, a prema Slavkovićevim rečima do sada su stigla dva ovakva programa koji su kako kaže neozbiljni.

  • CVETKO1

    „Zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković rekao je da bi predstojećem periodu trebalo smanjnjiti višak zaposlenih u javnom sektoru“.
    IZGLEDA DA SVI PRIČAJU U PRAZNO I DA ČEKAJU GRADJANE DA SMANJE VIŠAK ZAPOSLENIH ???
    GRADJANI SU VEĆ NA ULICI , SAMO JOŠ DA SE ORGANIZUJU I DIGNU GLAS , KAO 1996.god. , VALJDA SE SEĆAŠ g-dine slavkoviću , SAMO NE MOGU DA SE SETIM U KOJOJ SI , TADA, PARTIJI BIO !!!!